2 anys després del CPM

Avui fa dos anys tot l’ADT estava bolcat en un dels esdeveniments esportius curts més grans i importants que s’han fet recentment a Tarragona, era el dia marcat en vermell a totes les agendes, el dia de l’inici del Circuito Pretemporada Movistar de la ACB.

Des del president passant pel departament comercial, administratiu, de premsa, esportiu… arribant a una peça clau de l’esdeveniment, que van ser els voluntaris; tothom estava centrat en fer de Tarragona la capital del bàsquet durant tres dies. L’actual campió de la lliga Baskonia, Iberostar Tenerife, Breogan, Zaragoza, Gipuzkoa Basket, Partizan i Tau Castelló, tots aquests equips es van donar cita durant aquests tres dies a Tarragona, jugant els partits al Palau d’Esports Catalunya, que gairebé no s’ha utilitzat des de llavors; i entrenant també a casa nostra, al Casal Esportiu Riu Clar, on ara comencem els entrenaments dels nostres equips.

No era fàcil, amb no gaire ajuda institucional, però amb molta il·lusió per deixar alt el llistó. Era una prova de foc, per veure fins on podia arribar la nostra ciutat acollint esdeveniments esportius d’alt nivell, i també per veure fins on podia arribar l’ADT. Durant aquests dos anys Tarragona ha renunciat a ser seu del Mundial d’Handbol Femení 2021, va renunciar a ser seu del 3×3 Series de la FEB, i més recentment ha deixat escapar un amistós ACB que finalment es va fer a Salou. Mentrestant l’ADT ha continuat organitzant el Circuit 3×3 de Bàsquet Català, ha continuat fent l’únic gran torneig de bàsquet base que es fa a la ciutat de Tarragona i ara, nou anys després, l’ADT ha tornat ha competicions nacionals, amb el nou equip de Lliga EBA.

En dos anys hem passat de veure al Palau d’Esports Catalunya el millor bàsquet a tenir un equip en lliga semi-professional, i amb aquesta il·lusió continuarem treballant per un futur millor.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?