A intentar-ho fins al final

S’ha d’intentar… és el que farà el nostre primer equip aquesta jornada, darrera de la lliga regular de Primera Categoria, però esperem que no sigui també l’últim partit de la temporada. Les opcions de no baixar directes no són moltes, les possibilitats tampoc, però res és impossible.

Diumenge a les 18:15h l’ADT tindrà, possiblement, la cita més important de tota la temporada, serà així si es donen els resultats que beneficiarien les nostres opcions de permanència, que seria una derrota del CB Prat a la pista del Nou Bàsquet Olesa, i una victòria de l’AB Vendrell a la pista del CB Gavà, si això succeeix els nostres tindran una oportunitat d’or per jugar-se la categoria al millor de tres partits en un play-out de descens, però abans s’hauria d’aconseguir la victòria contra Els Monjos BC, equip que ja no es juga res en aquest darrer partit. Diumenge s’ha de guanyar, però sobretot, demà haurem d’estar tots ben atents per si es donen els resultats que poden salvar-nos del descens.

Demà dissabte, a les 19h, tindrem el partidàs de la jornada al Riu Clar Arena, on el nostre Sènior Pro rebrà la visita del Torredembarra BC, amb poc en joc respecte la classificació, però buscant una tercera victòria consecutiva que seria inèdita al que portem de temporada. Després d’aquest partit, els nostres tindran una setmana de descans per preparar de la millor manera possible el play-out de descens, que amb tota probabilitat serà contra el CB Castellet, i que, això segur, jugarem amb el factor pista a favor.

Demà també a les 19h, però a Calafell, jugarà el nostre Sènior Femení contra el CB Calafell, les nostres intentaran fins al final apurar les opcions per quedar líders del grup i ascendir a Segona Categoria.

Jornada amb moltes coses en joc pels nostres equips.

Fotografia: Juan Carlos Borrachero (www.joancarlesfotografia.com)

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?