ADT Bonadent IM, fonaments pels infantils

El següent equip a repassar serà l’ADT Bonadent IM, equip que està competint al Nivell B2 de les competicions territorial de Tarragona.

L’equip infantil masculí de l’ADT està format per un total de deu jugadors, dels quals la meitat, cinc, són infantils, i l’altra meitat són pre-infantils; alguns d’ells amb poca o cap experiència al bàsquet; fet que pot semblar un desavantatge, però també té moltes coses positives per treballar, com veure als jugadors millorar tècnicament i entenent i acceptant la disciplina esportiva. L’equip també compta amb el reforç i ajuda de jugadors de l’equip de categoria inferior ADT Bonadent PIM.
La primera fase els nostres van competir a la Fase Prèvia del Nivell C, acabant amb un balanç igualat de quatre victòries i quatre derrotes als vuit partits disputats, i donant pas a jugar al Nivell B2 a la Segona Fase.

La Segona Fase va començar l’onze de gener i consta de deu partits, dels quals l’ADT Bonadent IM ha jugat ja vuit, amb sis victòries i només dues derrotes, una contra La Salle CBT C i l’altra contra els invictes de El Carme Bàsquet Vermell; resten només dues jornades per finalitzar la fase, i donar pas a la fase final, i els nostres ja s’han assegurat la segona posició del grup.

Amb dos partits per jugar i tota una fase final, l’ADT Bonadent IM està fent una bona temporada, on es va notant la millora dels jugadors setmana a setmana.

Gràcies a Bonadent per donar nom a aquest equip!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?