ADT Bonadent PIM, també al Nivell A

Avui, 20 de març, Dia Mundial de la Salut Oral, comencem el dia amb un dels equips que dona nom Clínica Bonadent, l’ADT Bonadent PIM.

Equip Pre-infantil Masculí integrat per un total de deu jugadors, sis dels quals ja estaven l’any passat al nostre club en categoria Mini, i quatre incorporacions; l’equip es veu reforçat per jugadors del nostre Mini Masculí. Els nostres van competir a la Fase Prèvia dels Nivells B-C, però els resultats aconseguits van ser bastant bons, amb set victòries i dues derrotes, per tant van passar a jugar la Fase Final del Nivell A, màxim nivell de la categoria a Tarragona.

En aquesta segona fase, al Nivell A, una categoria molt més exigent i amb més nivell, l’equip estava començant a agafar el ritme de la competició, amb una victòria contra Bàsquet Teresianes, equip que va liderar el grup de la fase prèvia; i també als dos darrers partits, molt competits contra TGN Bàsquet i CB Alcover, en especial contra aquest últim, on els nostres van caure al final per només tres punts, malgrat la bona actitud i esforç dels nostres jugadors.

Resten set jornades encara pel final de temporada, i segur que l’equip continuarà millorant i obtenint els millors resultats possibles, competint contra els millors equips de la Territorial d’aquesta categoria.

Foto portada: Agustín Maura Martín

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?