Anthony Trautman, quart fitxatge de l’ADT

Jorge Ruiz, Anthony Trautman i Robert Hernández
L’Associació Deportiva Torreforta anuncia el fitxatge del nord-americà Anthony Trautman de cara a la nova temporada. Després d’estar a prova durant els darrers deu dies, la comissió esportiva de l’ADT ha decidit incorporar el jugador a la plantilla del primer equip, que ja compta amb nou jugadors confirmats. La de Trautman és la quarta incorporació dels de Ponent, després dels fitxatges de Sergi Plaza, Victor Verdecia i Devon Dorsey.

Anthony Trautman, nascut a Lebanon (Pennsylvania) fa 27 anys, és un jugador de 190 centímetres, que pot jugar en qualsevol posició exterior. Graduat en Educació a Lebanon Valley College, on va jugar durant quatre cursos a la NCAA Division III, Trautman destaca per la seva capacitat atlètica, la seva intensitat i el seu tir exterior. La temporada 2014/2015 va jugar al BC Zwickau alemany, on va destacar amb 22,7 punts per partit. El darrer curs, el nou jugador de l’ADT va formar part del cos tècnic de l’entrenador Brad McAlester a la seva alma mater, Lebanon Valley College. Anthony Trautman explica que “és excitant estar a Espanya i jugar amb l’ADT, després de la meva experiència fa dos anys a Alemania”. El nord-americà ha afegit que “estic content d’haver trobat un club familiar com l’ADT, on espero ajudar a aconseguir moltes victòries”.

El president de l’ADT, Robert Hernández, ha explicat que “hem tingut l’Anthony Trautman a prova els darrers dies, l’hem vist en els dos partits de pretemporada que hem jugat i ens ha convençut”. El màxim responsable del club de Ponent ha destacat que “és un jugador molt intens que té un molt bon llançament de tres punts i que ens aportarà experiència, completant d’aquesta manera una gran línia exterior”.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?