Crònica: Bàsquet l’Arboç 57 – 40 Cadet Femení Negre

20/01/2018 – 16:30
Bàsquet l’Arboç 57 – 40 Cadet Femení Negre

Segon partit per al Cadet Femení Negre a la segona fase, després de la injusta derrota a la primera jornada contra Bàsquet La Selva, on els errors a l’encert i la polèmica actuació arbitral, van impedir que les nostres cadets acabin guanyant el partit.
Aquest dissabte tampoc han pogut obtenir la victòria contra el Bàsquet l’Arboç, en un partit amb molts errors de les jugadores auri-negres. Una defensa que va acabar millor del que va començar el partit, moltes pèrdues de pilota, passades massa complicades i que no arribaven, ocasions clares errades… així ho explica la jugadora Judith Curtó:

“Aquest partit no el vam jugar com sabem. Als primers quarts va haver una abundància de pèrdues de pilota, tot i així, anàvem bastant igualades però petites manques de concentració ens van condemnar a la derrota. En defensa no vam estar tan malament però tampoc ens va sortir com sempre; ens costava una mica, ja que les de l’Arboç eren molt ràpides, feien molts 1c1 i nosaltres no saltàvem als ajuts o no arribàvem. El tercer i darrer quart vam intentar estar mes concentrades i vam millorar una mica la defensa, per tant, els costava més atacar. Però al nostre atac anàvem perdent pilotes per males passades i perquè botàvem molt, vam fallar, també moltes ocasions clares.”

El Cadet Femení Negre té dues setmanes d’entrenament per endavant per poder preparar bé el proper partit, que serà el dissabte 3 de febrer a Santa Coloma de Queralt contra el CB Àguiles. Aquesta setmana l’equip té jornada de descans.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?