Bona jornada inicial pels nostres equips

Cinc victòries en nou partits, aquest ha sigut el balanç del cap de setmana pels nostres equips.
El primer partit de la temporada va ser a La Salle Tarragona, on van jugar l’infantil masculí C de Salle CBT, i el nostre Infantil Masculí; amb un resultat final favorable a l’equip local de 71 a 52; malgrat el resultat, els nostres van estar ficats durant tot el partit.

El segon i tercer partit dels nostres equips van ser per part dels infantils femenins, amb dues victòries; el primer va ser a les 9:15h, entre el nostre Infantil Femení Groc i la Salle Tarragona, amb resultat final de 54 a 30; i va continuar l’Infantil Femení Negre a les 11h contra l’Elisabeth, guanyant per 56 a 36.
El següent partit ja va ser per la tarda, i va ser el del nostre Sènior A, l’ADT #ADTTodosEnAzul, que va caure per 60 a 65 contra el CB Sant Josep Obrer. A les 19:30h va començar un partit, el darrer del dia, del Sènior B, al Vendrell, on es va imposar l’equip local per 70 a 61.

Diumenge va tornar la competició a les 9h al pavelló de Sant Pere i Sant Pau, on s’enfrontava l’equip local i el nostre Cadet Femení 05, amb un contundent 21-97 al marcador. 9:30h al col·legi Elisabeth de Salou el Pre-infantil Masculí va aconseguir la primera victòria per 25 a 48. A les 10:15h s’estrenava a la categoria Interterritorial el nostre Cadet Masculí A, que va anar fins Cornellà per jugar contra un gran equip, Bàsket Almeda 1, que es va imposar al marcador per 67 a 41. I per finalitzat la jornada, i completar el 100% de victòries de la línia femenina del club, va jugar a Riu Clar el Júnior Femení A, que va imposar el seu ritme i va obtenir una victòria per més del doble, 85 a 40.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?