Borja San Miguel, nou entrenador de l’ADT de lliga EBA

Borja San Miguel serà l’entrenador que portarà al nostre primer equip a la tornada a la Lliga EBA, un entrenador amb experiència tant dintre com fora de les nostres fronteres.

Procedent del Raiffsein Dornbirn Lions, equip de la segona divisió d’Àustria on ha entrenat durant dues temporades, ha aconseguit guanyar més del 70% dels partits disputats, amb el rècord d’anotació a la lliga; ja té experiència a la Lliga EBA, al 2016 va fer-se càrrec de l’equip del CB Martorell quan restaven 8 partits per finalitzar la competició, equip que va aconseguir la permanència amb més d’un 75% de victòries amb Borja d’entrenador. A l’agost del mateix 2016 va ser confirmat com a integrant del cos tècnic de l’AE Muro Basket Academy de les Illes Balears, on va permanèixer la temporada 2016-2017.

Com a entrenador d’equips de base ha estat director tècnic a la pedrera de Ballyshannon, a Irlanda, on va quedar campió de la Regional Super Cup. També va estar, l’any 2015 al júnior i a l’infantil femení de la UE Mataró, quedant sots-campions de Catalunya; i va aconseguir també sots-campionats de Catalunya i d’Espanya amb el júnior femení de Sant Adrià l’any 2012.

Experiència i futur per la banqueta del nostre primer equip que competirà a la Lliga EBA. L’acte de presentació del nou entrenador tindrà lloc demà a les 11:00h a l’Hotel Tarraco Park.

Benvingut Borja!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?