Cadet Masculí A, un any d’aprenentatge

Una novetat més d’aquesta temporada és la participació del nostre Cadet Masculí A a la categoria Interterritorial; després de que alguns d’aquests jugadors hagin acabat la temporada passada amb el Cadet A com el tercer millor cadet masculí de la Territorial, i d’altres campions del Nivell B2.

L’equip està format pels següents jugadors: Hugo Tassara, Iván Manzaneda, Daniel Benaiges, Miguel Ángel Pérez, Gabriel Martínez, Sergi Alzate, Marcos Martín, Arkaitz Larrosa; i compta amb el reforç dels jugadors del Cadet Masculí B Eloy Losada i David Mansilla. Un equip on la majoria dels jugadors han estat formats a la nostra entitat, on porten, com a mínim tres o quatre anys.

La temporada consta d’una única fase de 14 equips que juguen dues voltes tots contra tots; una exigent categoria amb nou equips barcelonins i cinc de Tarragona (comptant el nostre). L’ADT encara no ha pogut sumar cap victòria, però ha estat a prop en moltes ocasions, i últimament encara més, amb una derrota per la mínima contra els Ploms, o un ajustat partit fins al final contra el Gavà o Manyanet. Els nostres s’emportaran bones experiències aquesta temporada, com la visita a pavellons mítics del nostre bàsquet, com el Pavelló Municipal Països Catalans de Badalona, o el Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

Resten sis partits per finalitzar la temporada, i els nostres encara mantenen la esperança d’aconseguir la primera victòria de la temporada, en aquests sis partits es rebrà al Riu Clar Arena a l’AESE A, al CN Sabadell A i al CB Igualada A; mentre que es visitarà al Carme Bàsquet, al CB Vila-Seca i als Maristes Ademar.

Fotos per: Jero Martínez

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?