Cadet Masculí B, un equip en creixement

Ja queden pocs equips per parlar-ne i ara li toca al Cadet Masculí B, un equip que està creixent durant aquesta temporada, competint al Nivell B2 de Tarragona.

L’equip està format per un total d’onze jugadors, amb alguns reforços per entrenaments dels equips ADT Bonadent IM i ADT Bonadent PIM. La temporada va començar amb l’equip jugant la Primera Fase dels Nivells B-C, deu jornades que van donar pas a la Segona Fase. En aquests primers deu partits, a una volta en format de tots contra tots, els nostres van quedar classificats en sisena posició, amb un balanç igualat de cinc victòries i cinc derrotes i una diferència de punts negativa de -70.

Els nostres mantenen posició, per ara, a la Segona Fase, ja al Nivell B2, però amb un balanç diferent, dues victòries i cinc derrotes; les dues victòries han arribat a la primera jornada contra el CB Vila-Seca 48 a 42, i a la darrera jornada disputada, 57 a 52 contra La Salle Tarragona, els dos partits al Riu Clar Arena; a més a més, contra el CB Cambrils els nostres van caure per una diferència mínima de tres punts. El Nivell B2 està compost per nou equips en un format de dues voltes de tots contra tots, on cada setmana descansa un dels equips al ser grup imparell.

Resten encara nou partits per finalitzar la temporada, nou partits en què els nostres continuaran creixent.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?