Calendari Lliga EBA 2020-2021

Avui s’ha fet públic el quadrant de grups i calendari de la temporada 2020-2021 del grup C de la Lliga EBA, i nosaltres compartirem grup 1 amb els següents equips: El Olivar, CB Alpicat, EM El Olivar, CB Esparreguera, CB Salou A, CB Martorell, CB Es Castell, BBA Castelldefels, CB Igualada, CB Valls i CB Artés.

La competició arrencarà després de disputar-se la Lliga Catalana EBA, el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, amb la visita al Riu Clar Arena de l’equip aragonès El Olivar, i finalitzarà el 17 d’abril de 2021, també a casa, contra el CB Artés.

El grup està format per 9 equips catalans (3 de la Territorial de Tarragona), 2 equips de Saragossa i el menorquí CB Es Castell, que serà el desplaçament més llarg de la temporada i tocarà a la jornada 7.

Podrem gaudir de també de dos derbis territorials, contra el CB Salou A, a la cinquena jornada, primer a Salou; i contra el CB Valls, que estrenarà l’any 2021 al Riu Clar Arena, a la penúltima jornada de la primera volta. Per la segona volta, el CB Salou ens visitarà el 27 de febrer, i anirem a jugar a la capital de l’Alt Camp dissabte 10 d’abril.

Calendari oficial

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?