CAMPUS ESTIU ADT 2016

El campus estiu ADT es una activitat lúdica que avarca nens de 5 anys fins els 17, amb moltes modalitats esportives com Bàsquet, Fútbol, Fútbol Sala, Rugby, Balls esportius i Multiesports, de la mà dels millors monitors i entrenadors de la zona, i d’unes instal·lacions immillorables, amb 3 pistes cobertes de bàsquet,4 pistes descobertes de bàsquet, 6 pistes descobertes de minibàsquet, 2 camps de futbol gespa natural, 3 camps de futbol sala, 1 camp de rugbi, 2 Piscines cobertes, Sales de joc, Tennis taula, Sala de TV, Wii i molt més.
·         Experiència: més de 30 anys apostant per l’educació i diversió en el lleure
·         Esport i diversió
Més de 20 hores setmanals d’esport  amb treball de perfeccionament pels mes avançats, iniciació pels que comencen i sobretot molts jocs i diversió per a tots.
·         Servei de transport
Oferim un servei d’autobusos que cobreixen gran part de la província , completament gratuït que recull els participants a la parada desitjada i els deixa en acabar l’activitat tot supervisat pels nostres monitors, per a major seguretat dels participants.
·         Alimentació saludable i dietes especials per al•lèrgies i intoleràncies
Fomentem una alimentació correcta i eduquem en la nutrició. El Campus Estiu ADT compta amb dietes supervisades per nutricionistes del Hospital Universitari Sant Joan de Reus ( planta de pediatra)
·         Monitors titulats 
Contem amb mes del ràtio obligatori segons la llei (per cada 10 participants menors 1 monitor) , un monitor per cada 7 participants menors, i a mes tots els nostres docents estan titulats en les seves disciplines o be en monitors de lleure.
·         Mitjana de ràtios per sobre del demanat 
Es treballa amb un mínim d’un monitor cada 8 participants (ràtio 1:8), més enllà de la ràtio exigida pel Decret de regulació de les activitats d’educació en el lleure en les quals participen menors de 18 anys (ràtio 1:10). D’aquesta manera es reforça la seguretat, els recursos educatius i la supervisió del dia a dia dels participants.
·         Informació continua a pares i mares a les xarxes socials i via mail
Twitter: @ADTorreforta
Apuntat aquí!

Imágenes integradas 1

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?