BEQUES I AJUTS: Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tarragona s’ofereixen una sèrie d’ajudes i subvencions a les famílies perquè tots els infants i joves puguin participar en les activitats d’estiu que es fan a la ciutat amb l’objectiu de garantir l’equitat educativa. Aquest any també estem adherits als Bons d’Estiu de l’Ajuntament de Tarragona, que ofereixen un ajut econòmic en forma de bo per realitzar activitats de lleure i esportives. Les persones interessades a rebre una bonificació respecte a la quota d’inscripció es poden adreçar als Serveis Socials de referència amb cita prèvia i aportant la documentació adient per a la seva valoració.

38 anys fent esport a l’estiu!

El campus és una activitat lúdica dirigida a joves de 4 a 18 anys, que vulguin practicar esport durant l’estiu. Aquest esdeveniment és el més esperat de tot l’any per nenes i nens d’arreu, ja que a cada edició hi ha una participació total que ronda els 800 nens i nenes repartits en 4 setmanes.

El campus arriba a tota la província, proporcionant parades d’autobús que apropen a les participants a les nostres instal•lacions, ubicades al Complex Educatiu del Tarragonès (antiga universitat laboral). Gràcies a aquesta ubicació comptem amb un lloc únic, que combina grans espais a l’aire lliure i zones de gran qualitat com la piscina!

Durant aquestes estades es fan grups, on cada un d’aquests durà a terme activitats adaptades a la seva edat, combinant activitats esportives i dinàmiques, així com competicions inclusives. A més a més, hi ha una activitat sorpresa cada setmana!

No ho dubtis, apunta’t ja!

Afanya’t, reserva la teva plaça, que són limitades!

logo_campus-estiu22

Es buscarà la tecnificació i la millora dels participants mentre s’ho passen bé en un entorn basquetbolístic a la natura. Amb millora individual als matins després de l’escalfament, exercicis competitius entre ells després de l’esmorzar, i finalment, per la tarda, després de dinar, les competicions.

Molts esports, diferents modalitats, ambientats en una filosofia d’aire lliure, amb un entorn rodejat per la naturalesa, els participants faran activitats i jocs per tal que s’ho passin el millor possible.

Es busca iniciar als nens en aquest esport, que tot i ser de contacte és molt divertit. Aprendran les regles, la tècnica i faran jocs i competicions individuals i en equip. Tot aixó en un entorn natural i a l’aire lliure on podran gaudir d’aquest esport i aprofitar les instal·lacions al màxim.

Es busca iniciar als nens i nenes en el món del patinatge i perfeccionar aquells que ja ho han practicat. Farem jocs i competicions individuals i col·lectius, mitjançants els quals aprendran i s’ho passaran genial

Disciplina on es practicaran fonaments inicials a l’atletisme, un dels esports més complerts que hi ha, ja que treballa gairebé totes les parts del cos. De la mà dels millors professionals i esportistes del Club Atletisme Tarragona.

CAMPUS D’ESTIU ADT 2022

38 ANYS FENT BÀSQUET A L’ESTIU!

 • Quan?
  4 TORNS:
  del 27 de juny al 1 de juliol
  del 4 al 8 de juliol
  del 11 al 15 de juliol
  del 18 al 22 de juliol
  Gaudeix d’1, 2, 3 o les 4 setmanes
 • Horari:
  De 9.00h a 17.00h (dinar inclòs)
  De 9.00h a 15.00h (dinar inclòs)
  De 9.00h a 13.30h
 • On?📍 Al Campus Educatiu de Tarragona
 • Per a qui? Nenes i nens del 2004 fins al 2018
 • Què inclou? Autobusos, piscina, naturalesa, dinar saludable, monitors titulats, roba esportiva…
 • Instal·lacions: Pista de bàsquet, piscina, camp de rugby, zona adaptada d’atletisme, teatre, menjador, etc.
 • Preus: Consulta les nostres beques i descomptes! Preus especials per socis de l’ADT i col·laboradors!

? PREGUNTES FREQÜENTS

Més informació

Quins grups d’edat hi ha?

El Campus Estiu ADT està destinat a nens i nenes entre 4 i 18 anys.

Si li agrada el campus es pot apuntar a una altre setmana?

Si, sempre i quan hi hagi places disponibles.

La distribució dels grups és per edats?

Si, la distribució de cada grup es farà en funció de les edats dels nens i nenes i adaptant cada activitat a les seves habilitats i necessitats.

Com s’assignen les places?

Les places s’assignen en funció de l’ordre d’inscripció. En cas de que les places quedin exhaurides es formarà una llista d’espera.

Si els meu fill/a s’apunta amb un amic, poden anar al mateix grup?

Si. Caldrà exposar-ho a observacions i sempre que sigui possible ho durem a terme.

Es pot gaudir dels serveis d’autobús des de qualsevol lloc?

Actualment hi ha varies parades a cada municipi proper tot i així, les parades estan subjectes a canvi segons la localització dels participants per tal de donar el millor servei. La ubicació exacta es confirmarà dies previs al campus.

Puc venir a buscar el meu fill abans de les 17 hores?

Si amb previ avís.

Amb quin ràtio de monitors compta el campus?

El ràtio del campus és de un monitor cada 7 nens/es.

Hi haurà socorrista a la piscina?

Si, la piscina compta amb servei de socorrista titulat juntament amb la supervisió dels monitors.

El campus compta amb servei mèdic?

Si, durant tota la setmana comptem amb el servei d’infermeria i infermera titulada.

Què menjaran els participants?

El nostre servei de menjador esta dotat de la màxima qualitat enfocat cap als gustos dels infants i aprovat per una nutricionista pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Reus.

Puc apuntar-me a un esport diferent cada setmana?

Si, en qualsevol moment es pot notificar als monitors i coordinadors.

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?