Cap de setmana de derbi!

Una nova jornada s’apropa, i aquesta és especial, perquè és una jornada de derbi provincial pel primer equip, que visitarà la pista de l’AB Vendrell. L’equip de Toni Larramona està amb confiança després de la darrera victòria aconseguida al Riu Clar Arena contra el que venia com a líder del grup, Bàsquet Ribes, per 64 a 52; mentre que els vendrellencs, que es situen en onzena posició, porten quatre setmanes, quatre jornades sense conèixer la victòria; malgrat això promet ser un partit intens, perquè és un derbi, i començarà aquest diumenge a les 18:15h.
Aquesta jornada també és especial perquè diumenge al matí es farà al nostre pavelló la Primera Trobada de PDP de la temporada 2018-2019, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol i la nostra entitat, l’AD Torreforta.

I el tercer motiu del per què és especial és que el Sènior Pro té un partit molt important, rebem al primer classificat i invicte Bàsquet Salle Ploms Reus al Riu Clar Arena, demà dissabte a les 20:30h; els jugadors de Marc Zubiria, que van guanyar al darrer desplaçament a Els Monjos, volen trencar la ratxa de 7 victòries que porta l’equip reusenc, i ho donaran tot per fer-ho possible a un partit on també serà important el suport de la afició auri-negra.

Serà un cap de setmana amb molt de bàsquet, tant al Riu Clar Arena, amb cinc partits i la Trobada de la PDP, com fora del nostre pavelló, amb partits tan importants com el del primer equip al Vendrell.

[event_blocks id=”4196″ title=”La Jornada” event=”” team=”0″ league=”0″ season=”0″ venue=”0″ status=”default” format=”default” date=”range” date_from=”2018-11-17″ date_to=”2018-11-18″ date_past=”” date_future=”” date_relative=”0″ day=”” number=”30″ orderby=”default” order=”default” show_all_events_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?