Carles Farell, entrenador del Sènior Pro i Júnior Masculí A

Carles Farell (1970) és un home de bàsquet, com a jugador, sortit a la pedrera de la Salle Tarragona, passant per categories nacionals, Girona, Reus Deportiu, Lleida i passant també per l’ADT, on va permanèixer tres temporades fins que una lesió de lligaments el va apartar temporalment de les pistes.

Va tornar a jugar, a un menor nivell, al club que ell va co-fundar, Torredembarra; entitat de la qual va ser president, director esportiu i també entrenador, fins que, després de set anys, va deixar la presidència del club i va seguir entrenant al club i també va passar a ser coordinador i entrenador de bàsquet al Col·legi Antoni Roig de Torredembarra.
La temporada 2018-2019 va tenir la seva primera experiència com a entrenador fora del municipi del Baix Gaià, va ser al Reus Ploms, on va portar un equip Infantil i un Cadet, els dos femenins, del club reusenc.

La passada temporada va tornar al club on va ser jugador durant tres anys, l’ADT, amb el repte de portar el Júnior Masculí a la categoria especial de Primer Any, l’Infantil Masculí, i el segon equip masculí del club, el Sènior Pro.

Aposta per la continuitat del club de Ponent, on Carles Farell sumarà la seva segona temporada al Júnior Masculí, que aquest any donarà un pas mes i competirà a la categoria Interterritorial; i també al Sènior Pro, a Tercera Catalana amb l’objectiu de fer crèixer als jugadors per poder tenir una bona base de l’equip EBA, i de pujar de categoria.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?