Comunicat oficial: suspensió activitat esportiva

Arran de les noves mesures del Govern de la Generalitat on procedeixen a restringir les activitats esportives que no siguin professionals, d’àmbit estatal i internacional, l’AD Torreforta ha de comunicar el següent:

  1. A dia 23 d’octubre de 2020, darrera actualització del Ministeri de Sanitat, les activitats esportives comptabilitzaven un total de 34 brots actius dels més de 10.000 que hi havia a tota Espanya, el que suposa un 0,34% del total.
  2. L’ADT, com la resta de clubs esportius, ha fet i fa un gran esforç per garantir la màxima seguretat als entrenaments que s’han portat a terme des de mitjans del mes d’agost. En aquests dos mesos d’activitat a l’ADT només hem registrat un cas sospitós, que va acabar sent negatiu a la prova PCR, amb només un entrenament suspès per aquest cas. Vam començar amb només entrenaments individuals per garantir les mesures de seguretat; fins a finals del mes de setembre no vam poder realitzar cap partit amistós; les competicions s’han ajornat fins a dues ocasions, tant l’EBA com les competicions catalanes i territorials; ens hem adaptat als nous horaris després de la restricció de mobilitat nocturna, mantenint el número d’entrenaments de tot els equips; en definitiva, ens hem adaptat a tots els problemes i noves mesures que han anat sortint dia a dia.
  3. A partir del 30 d’octubre i amb una vigència de 15 dies les instal·lacions esportives tancaran, per tant anunciem la suspensió, pel mateix període de temps, de tots els entrenaments presencials dels equips del nostre club; únicament resta a l’espera de conèixer les excepcions el primer equip masculí de Liga EBA.
  4. Des d’aquest moment ja estem treballant amb els entrenadors i entrenadores del club per continuar amb l’activitat esportiva, de manera virtual.

Per finalitzar volem donar les gràcies a tots els entrenadors, entrenadores, responsables, jugadors, jugadores i famílies per tot l’esforç que s’està fent des del darrer mes de març. Ens tornarem a veure molt aviat.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?