Crònica: AB Salle Tarragona-CBT vs CF06

Dissabte el cadet femení 06 es va enfrontar a un dur rival com a visitant, el resultat dins la pista va ser de victòria de les locals (53-37) però animicament va ser una gran victòria per les nostres hi es que tot hi perdre el partit les jugadores van lluitar durant els 40 minuts.

El primer quart va acabar (15-5), en defensa les nostres van fer un bon partit, van controlar els aspectes bàsics i això provocaba moltes pèrdues de pilota a les locals, però la diferència venia d’un atac que en moltes fases del partit va ser erràtic.

El segon i tercer quart va portar la mateixa línia i es que el poc encert adalt sumat a les baixes que arrastrava l’equip va fer imposible aproparse al marcador (38-22), a l’últim parcial van estar molt millor de cara a cistella i van aconseguir empatar el global d’aquest últim quart (15-15), finalment malgrat la derrota el cadet s’ha d’anar a casa amb un bon somriure i es qué van demostrar que el nivell i les ganes les tenien!

Durant aquesta setmana l’equip seguirà millorant el renidment als entrenaments i juntament amb la recuperació de jugadores importants segur que arribarà la victòria!

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?