Crònica: AB Vendrell 71 – 52 Infantil Masculí Groc

17/03/2018 – 11:00
AB Vendrell 71 – 52 Infantil Masculí Groc

Primer partit de la segona volta de la Fase Final del grup C1.

Encontre amb alguna baixa que vam suplir amb els que van anar al partit. A l’inici es va jugar amb més cap que cor, sent capaços de jugar en equip. Ens segueixen faltant conceptes bàsics de transició ofensiva, però que corregim bé mitjançant l’1c1. En defensa estàvem millor a causa de la intimidació dels nostres jugadors alts.

Durant els dos primers quarts, vam imposar el nostre ritme, cosa que vam perdre en els dos següents, encara aconseguint un lleu avantatge a la mitja part, de 28 a 31.

Tot això va canviar a partir del tercer quart, on els nostres no van ser capaços de posar-se a defensar i aconseguir mantenir aquesta diferència, arribant al tercer quart amb empat a 38. A partir d’aquí, bloqueig ofensiu, i com a tal el defensiu, que va propiciar ràpids contraatacs de l’AB Vendrell, que va aconseguir la seva màxima diferència de 19 punts al final del partit

Resultat final de 71-52 que no fa justícia al joc dels 6 primer períodes, que es va anar per la borda als dos últims.
Esperem que a les pròximes setmanes anem recuperant efectius i puguem mantenir bons ritmes d’entrenament, que els garanteixi la competitivitat necessària.

AD Torreforta (52): García, 4; Benaiges, 2; Arrabal; Losada; Muñoz, 24; Morena, 9; Abrio, 2; Torguet; Carrasco, 2; Larrosa, 9.

Parcials: 4-14, 24-17, 10-7, 33-14.

Galeria de fotos del partit: Infantil Masculí Groc vs CBAlcanar.com
(Manel Garcia)

 

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?