Crònica: AB Vendrell vs SMB

Partit molt seriós el que va disputar el Sènior Masculí B a la pista del AB Vendrell, durant molts trams de partit el resultat va estar ajustat però els nostres van aconseguir una importantisima victòria.

El primer quart va ser molt igualat, la concentració dels visitants va ser total durant el quart sencer però tot i així no acabaven de trobar-se còmodes a el moment de defensar al seu màxim anotador i per tant va ser imposible anar-se al marcador (13-14), el segon parcial va ser tot el contari al primer, poca intensitat i una defensa molt tova sumat a uns atacs estàtics estèrils va fer arribar als visitants amb un desventatje considerable de 9 punts. (36-27)

Al tercer quart torna a haver un canvi brutal del sentit del partit, als primers 6 minuts s’aconsegueix un parcial de 1-18 que tornava a posar als visitants per davant del marcador, una defensa especialment brillant i uns contratacs vertiginosos son els culpables d’aquest avantatge. (43-46).

A l’últim parcial l’equip es segeuix mantenint a un molt bon nivell i el que es més important, gràcies a les rotacions arriben en un bon estat físic tots els jugadors i això els hi permet poder mantenir la distància durant tot l’últim quart aconseguint una victòria de nivell (66-72). Aquesta setmana serà molt important treballar la concentració durant tot el partit per no repetir més errors com els vistos al 2 quart.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?