Crònica: Bàsquet l’Arboç B 40 – 89 Sènior Masculí B

04/11/2017 – 20:30

Primer cal ressaltar que, tot i la diferència en el resultat del partit, el nostre equip ha jugat amb molta seriositat i mostrant una cara molt optimista del que es pot fer aquesta temporada, però sense realitzar cap conclusió de favoritisme o prepotència.

Ja des de l ́inici del partit els nostres jugadors van imposar el seu estil de joc i no donaren cap mena de senyal a l’equip local en el sentit de relaxament o manca de respecte al rival. Donada l’efectivitat defensiva visitant, molt punts eren producció d’aquesta defensa. Els arbocencs tractaven de jugar amb accions de penetracions, però eren avortades pels visitants, que també dominaven les dues anelles. El parcial del primer període va ser de 9-18.
El segon període va ser del mateix tall competitiu. Fins i tot podríem assegurar que l’efectivitat visitant va ser més alta, donat que no només es produïen cistelles des de la defensa si no que també es trobava la cistella contrària des del perímetre. A la fi de la primera part el resultat era: 18-44.

L’actuació de la segona tampoc va ser decebedora per part dels nostres jugadors. Es va mantenir la concentració, sense grans errades, realitzant una feina que va donar molt bons fruits. En cap moment es va donar senyal de autocomplaença i la diferència en el resultat es va anar augmentant poc a poc. Reflex d’aquest comentaria és el resultat parcial de la segona part: 22-45.

A remarcar el debut de dos jugadors Júniors amb l’equip: Izam Fernández i Marc Sisternes.
Aquest cap de setmana, finalitzant la primera volta d’aquest primera fase, rebrem la visita del CB Amposta.
Us hi esperem.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (2); Fernández P. (4); Rodríguez S. (5); Quesada C. (17); Souto (8); Álvarez A. (11); Padilla J. (30); Sánchez C. (2); Sisternes M.; Fernández I. (4); Yago D. (6)

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”488″ title=”Classificació” number=”14″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?