Crònica: Cadet Femení Negre 49 – 58 CB Vila-Seca

11/11/2017 – 11:00

Nova derrota a la retrobada del nostre equip amb les noies del Vila-Seca disputat el passat dissabte al pavelló de Riu Clar.

Partit enfrontat amb una mica de nervis degut a que es un equip amb molt potencial i amb una bona tècnica, però jugat amb força i determinació.

Els primers minuts van ser positius, amb avantatges de curt marge pels dos equips, gracies a una molt bona defensa, un atac bastant favorable i bona comunicació. El següent temps també el vam jugar amb bastanta força, però aquesta vegada no semblava suficient per posar-nos per davant al marcador, els visitants havien sortit més forts.

Durant l’inici del tercer quart vam cometre més errades que en els anteriors per faltes de concentració i contraatacs mal plantejats. Tot i que vam jugar força bé durant la resta del partit no va ser suficient per guanyar-lo, però el resultat no va ser del tot negatiu. Es evident que ha hagut una millora per part del nostre equip en comparació amb altres partits, però ens falta polir encara alguns detalls.

Per: Víctor Valderrama

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?