Crònica: CB Amposta 67 – 58 Júnior Masculí B

04/11/2017 – 12:00

Derrota en el desplaçament del nostre equip a terres ampostines.
El partit d’aquesta setmana ha mostrat un equip què encara està en formació i creixement. Durant la durada del partit s’han mostrat diferents cares del conjunt, el què demostra que queda molta feina per fer dins el conjunt, però que també és indicador de les ganes i capacitats dels jugadors per millorar i evolucionar..

El primer període del partit va ser de total superioritat local. Els nostres jugadors sortiren molt poc centrats, la qual cosa aprofitava l’equip de casa per anar-se’n en el marcador: 10-0, al minut 4. Els nostres es van anar refent a mida que passaven els minuts, però arrossegaven un dèficit en el resultat que els pesaria durant la resta del partit. A la fi d’aquest període el resultat era de 19-13.
El segon període va ser molt més igualat (18-16 de parcial). Els de Torreforta van començar el període amb la mateixa actitud que en l’inici del primer període; rebia un parcial de 10-2 al minut 14. Com no podia ser d’altra manera, reacció visitant , imposant un parcial de 2-14 entre els minuts 15 i 19. Aquest esforç es va pagar car donat que en el darrer minut l’Amposta va tornar a realitzar un parcial de 6-0 què els va poder posar molt per davant en el resultat: 37-29 (mn. 20)

El tercer període va ser de total domini visitants. Els nostres jugadors van basar la seva força en una defensa molt pressionant i arriscada. La manca d’encert des de la distància en els llançaments era compensada per la possibilitat què oferia la defensa alhora de recuperar pilotes i fer cistelles senzilles (parcial de 8-16 en aquest període).
El darrer període va estar marcat per diferents alternances entre ambdós equips, sempre amb lleugeres avantatges dels locals. El partit es va trencar a partir dels darrers 4 minuts del partit. Dos van ser els factors que marcaren aquesta circumstància:
– Aprofitament, per part local, de la seva superioritat física dins la pintura.
– Utilització d’una defensa zonal local, que va crear molts problemes de lectura de joc als nostres.
D’aquesta manera, es va passar del 52-51 en el minut 34 al 67-58 final.

Aquest proper cap de setmana ens visitarà el Torredembarra.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moreno J.A. (19); Martínez H. (2); Jaramillo S. (3); Sabater J. (4); Sisternes M. (4); Calvillo G. (2); Álvarez G.; Bravo D. (4); Fernández J. (20); Moreno H. .

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”705″ title=”Classificació” number=”15″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?