Crònica: CB Cantaires Tortosa 62 – 86 Júnior Masculí B

Primer partit de lliga disputat per l’equip Júnior Masculí nivell A, amb una victòria molt treballada, tot i el resultat final.

Els primers minuts de l’encontre van ser de domini tarragoní. Al minut 6 es portava un avantatge tranquil·litzador, realitzant un joc ràpid en tot el camp (2-10). Aquest avantatge es va anar perdent per la baixada de rendiment dels nostres jugadors, motiu pel qual el locals anaren remuntant; acabaren amb un primer parcial ajustat (10-13, min.10) i es va agreujar la situació amb un parcial que va portar als tortosins a avançar-se en el resultat a meitat del segon període (24-16). Els jugadors de l´ADT van reaccionar, entenent que les seves possibilitats de victòria passaven per estar més concentrats en el partit i tenir un millor rendiment defensiu. Mostra d’aquesta reacció va ser que, en els cinc minuts finals abans d’arribar a la mitja part, es va recuperar tota la diferència perduda en el resultat i es va establir un resultat favorable (33-35, min. 20).

La sortida des de el vestidor va marcar la resta del partit. Els jugadors de Torreforta van aplicar una defensa molt agressiva i d’anticipació en front dels locals. Tot i comptant que es van anar produint moltes errades en atac, la força en la que es va emprar l’equip per jugar bé va provocar un resultat parcial què ja havia de marcar el final del partit (40-62, mn. 30).
En el darrer període es va mantenir la tònica de la fase anterior. Els visitants feien un bon treball defensiu, però el seu punt més feble era l’encert cara cistella. Els locals tractaven de jugar amb llançaments des de la línia de tres punts per escurçar la diferència en el resultat, però tenien moltes dificultats en la seva defensa.

Podem dir que el resultat final és molt ajustat a el què va passar, però l’equip necessita treballar molt perquè es van veure una sèrie de mancances què han de ser superades si ha d’existir millora evident, sigui individual o col.lectiva.

L´Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moreno J.A. (17); Martínez H. (4); Poveda O. (5); Llaó M. (11); Jaramillo S. (5); Sisternes M. (4); Álvarez G. (10); Bravo D. (1); Fernández J. (17); Moreno H. (12).

Per: Manel Sebastià i Benet

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?