Crònica: CB Morell 65 – 57 Júnior Masculí B

10/02/2018 – 11:00
CB Morell 65 – 57 Júnior Masculí B

Inici de la segona volta pel nostre equip Júnior Territorial.
Tot i que el resultat podria donar a entendre que la victòria va ser còmode per l’equip del Morell, rés més lluny de la realitat. El partit va estar molt igualat en tot moment i només unes situacions errades pel nostre equip en el darrer període els va impedir endur-se el partit què es va celebrar a les instal·lacions del pavelló de Constantí.

El primer període ja va mostrar el què passaria durant tot l’encontre. Ambdós equips situant-se en defenses individuals i tractant de portar el ritme del joc. Mentres els nostres oferien un gran esforç defensiu i tractant de realitzar moltes accions d’atac amb contracops, els locals miraven de treballar el seu joc de perímetre i es mostraven una mica més conservadors en defensa. D’aquesta manera, el parcial al minut cinc era favorable als nostres (8-13). L’equip local va sol·licitar un temps mort i va poder recuperar-se. Tot i així, l´ADT va saber adaptar-se i arribar a la fi dels primers deu minuts amb avantatge: 19-22.
El segon període va ser favorable al Morell. El joc amb continuades rotacions ofensives on treien avantatges des de els bloquejos indirectes no va ser ben aturat pels visitants. I, a més, la producció ofensiva va ser molt pobre, aconseguint només dues cistelles en joc durant aquest període. Amb un parcial de 16-10 s’arribava a la fi de la primera part amb un resultat de: 35-32.

Vist com havia anat la primera part i essent conscients els nostres jugadors de tenir una molt bona oportunitat per marxar de Constantí amb alguna cosa positiva, van iniciar la segona part amb determinació.
Els problemes defensius es van saber resoldre de manera brillant, treballant en equip i tancant la major part d’accions locals; aquest fet també es va veure reforçat per les situacions en què es va forçar al contrari a jugar al límit dels 24¨ i en la bona actitud en tasques de rebot. La diferència de tres punts es va anar eixugant a mida que transcorrien els minuts i, a manca de tres minuts per la fi del tercer període, es superava al Morell (41-42). Els darrers minuts es van jugar amb molta imprecisió per ambdues bandes i es va acabar el periode amb tot per jugar (45-45).
El quart període va estar marcat per dues situacions que no són noves per l’equip, però que no deixen de ser preocupants cara la pròpia competència dels partits: davallada física i manca d´encert anotador. La possibilitat de més rotacions dels locals i una actuació més encertada en accions que podien decantar el partit cap a la seva banda, van ser factors claus per acabar enduentse el partit.

Tot i la derrota, cal remarcar que els nostres jugadors van demostrar una molt bona evolució en diferents aspectes del joc. Ara només caldrà seguir treballant i tenir més concentració i voluntat per seguir evolucionant.

Aquest proper cap de setmana es jugarà el dissabte, a Riu Clar, a les 11:00 contra Teresianes.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moreno J.A. (17); Martínez H.; Poveda C. (3); Llaó M. (7); Jaramillo S. (5); Sabater J. (8); Sisternes M. (6); Calvillo G. (9); Álvarez G. (2); Bravo D.; Fernández J. (8); Moreno H.

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”705″ title=”Classificació” number=”15″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?