Crònica: CBT vs PIM

Dissabte el Pre Infantil jugava a la pista del CBT, el partit va acabar amb una victòria aparentment controlada pels visitants però ni molt menys va ser així en moltes fases.

El primer quart va començar i va iniciar amb el PIM adormits, a la defensa tot anava tard, els locals aconseguien anotar amb facilitat i la falta d’energia feia que moltes opcions de cistella s’esfumessin, en resum, un quart molt fluix amb manca d’intensitat i de comunicació que donaba esperançes al CBT.

Al segon quart es va veure una mica més de recuperació, poc a poc els visitants van començar a agafar un bon avantatge cimentat principalment en la defensa tant al mà a mà com com al moment de tallar línies de passi.

Després del descans l’equip seguia en una bona linia tot i que encara estaven latents problemes al rebot i en la finalització a cistella rival, l’ADT conseguia robar en bones posicions i construir bons contraatacs però al moment del tir no estaven gens encertats.

Finalment tot i no ser un partit gaire fluit el Pre Infantil va anar-se’n amb la victòria (28-59), però no poden relaxar-se ja que en línies generals no va ser un bon partit, a partir de dilluns començaran a treballar durant tota la setmana per no repetir els erros d’aquest últim partit i reforçar-se per al següent!

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?