Crònica: CBValls Sala Red Star 62 – 78 Sènior Masculí B

26/11/2017 – 18:30

Victòria aconseguida el passat diumenge pel nostre Sènior B en visita a Valls. Novena victòria en el que portem de campionat, però una victòria sense èpica i en un molt mal partit dels nostres.

A diferència dels darrers encontres disputats, l´ADT va mostrar dues cares totalment oposades en el decurs de les dues parts del partit.
El primer període ja va ser un reflexa del que seria la tarda. Amb un Valls molt entonat i posat en el partit, el parcial dels primers 4 minuts va ser demolidor: 13-2. Atesa la trajectòria del nostre equip durant la lliga, podria semblar inexplicable; el cert és que, amb una molt dolenta predisposició defensiva, els locals anaven agafant confiança. Es va millorar una mica, per part auri-negra, entre el minut 5 i 9, provocant un parcial de 2-18. Es tancava el primer període amb un resultat provisional de 21-22. Existien sensacions dolentes.
El segon període no va estar marcat par tant desequilibri en el joc visitant, però seguien existint grans defectes conceptuals i els locals mantenien un nivell d’encert que els permetia poder seguir aspirant a competir el partit (40-43 a la fi de la primera part).

Per sort, els nostres jugadors es van conscienciar del propi ridícul en el rendiment del seu joc, que no dels contraris, els quals es mostraven motivats. La sortida des del començament del tercer període va ser abassegadora i molt positiva. Amb una defensa que no s’havia vist en tota la primera part, l´ADT va imposar-se sota les dues anelles, executant accions què tallaven d’arrel les accions ofensives dels blanc-i-vermells. L’esforç defensiu passava certa factura en l’encert cara cistella, però no per aquest motiu l’equip deixava de mostrar una imatge digna i motivadora ( 49-60 al minut 30).
El quart període va començar amb un fort parcial de 0-10. D’aquí a la fi del partit, intercanvi d’accions entre els dos equips, però sense tenir ja una incidència dominant en l’esdevenir del resultat final del partit.

En aquest partit ha debutat amb l’equip el Júnior Marc Llaó.
Proper cap de setmana, rebrem la visita del A.B. Vendrell “B”, tercer classificat.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Fernández P.; Rodríguez S. (10); Moret J.; Quesada C. (41); Souto (8); Llaó M.; Padilla J. (13); Molina L. (23)

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”488″ title=”Classificació” number=”14″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?