Crònica: CF vs Carme Bàsquet

El cadet jugava al Riu Clar Arena que visitava el Carme Bàsquet, el partit es va desenvolupar de forma satisfactòria en quant al resultat però en algunes fases del joc es va poder apreciar que encara falta treball per poder evitar errors sobretot de concentració com els que es van veure aquest cap de setmana.

Des de l’inici el Cadet va començar a provar nous sistemes i conceptes de cara al futur i encara que en tot moment les locals van portar el control del partit a les primeres fases del partit es va notar una defensa molt tova, l’equip es va veure en algunes fases defensives una mica perdut i això feia que les visitants poguèssin fer punts amb certa facilitat.

El segon quart seguia en la mateixa línia, ofensivament a un nivell notable però a l’hora de la defensa es trobàven perdudes pel camp, va ser important la xerrada del descans que sembla que va donar efecte perquè des d’aquell moment van aconseguir deixar a les visitants amb la meitat de puntuació i les poques cistelles que aconseguien eren més per mèrit de les atacants que demèrit de les defenses. Finalment el partit es va tancar amb un resultat final de (101-29).

Per sort en fase ofensiva es va poder veure de principi a fi el treball tàctic desenvolupat durant la setmana d’entrenaments jugant d’una forma molt inteligent i amb moltes ganes de competir sigui qui sigui el rival.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?