Crònica: CF06 vs AB SALLE TARRAGONA – CBT

El cadet Femení 06 es va enfrontar com a local al Riu Clar Arena contra AB Salle Tarragona-CBT, va ser un partit amb 2 fases totalment diferents, el primer quart va acabar amb una diferència de 8 punts per a les visitants, tot i la bona defensa i el consistent atac això no va servir per frenar a l’equip rival (7-15), el segon quart va ser més igualat, les locals van mantindre una regularitat al seu joc i junt amb el bon encert als tirs lliures es va arribar al descans del segon parcial (13-14) amb un resultat global de (20-29).

La segona meitat va seguir el guió del primer quart, el cadet jugava bé però això no era suficient per frenar al rival, el temps es va acabar i el marcador reflexava un (26-42).

L’últim quart va ser tot el contrari als 3 anteriors, l’equip va augmentar el nivell i l’intensitat i tot sumat a l’encert als tirs lliures va fer posible apropar-se molt al marcador i no van poder remontar per molt poc, els 5 triples anotats per les visitants van resultar decisius per al marcador final (46-51).

Encara qued molt de treball per fer pero van per bon camí i si segueixen treballant com fins ara les victòries arribaran aviat.

Som’hi equip!

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?