Crònica: CM vs Salle Ploms

Dissabte es va enfrontar el Cadet Masculí com a local a la Salle Ploms, un partit on tot i que l’equip local va aconseguir la victòria ningú estarà content amb el nivell mostrat a la pista.

Un partit on desde el primer quart es va notar una manca de tensió defensiva que va permetre molts punts i juntament amb el poc encert ofensiu va provocar que el primer parcial no acabés com volien els entrenadors.

El segon parcial va seguir la mateixa línea d’actuació, molt poca concentració acabaix i molts errors adalt i per tant un marcador apretat que en qualsevol moment es podia tornar en contra del Cadet, el tercer i quart parcial seguien el mateix camí però en aquest cas amb el handicap de que els locals no van gaudir de molta rotació per culpa de l’acumulació de faltes, finalment 2 cistelles seguides van maquillar un resultat amb el que no es va reflexar el treball realitzat durant les sesions setmanals. (54-47)

Aquesta setmana toca treballar molt i molt dur per guanyar però sobretot per interioritzar les demandes de l’entrenador i poder guanyar i molt important convènçer.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?