Crònica de la dissetena jornada (8 i 9 de febrer)

Si a la setzena jornada els nostres equips van fer un ple de victòries com a visitants, aquest cap de setmana ho han fet com a locals, quatre victòries als quatre partits disputats al Riu Clar Arena, com a visitants aquest com no hem tingut la mateixa sort.

El nostre primer equip va viure el debut del nou entrenador amb una important victòria davant del CB Igualada B per 62 a 52.

Com a locals hem pogut gaudir de quatre grans partits, tots ells finalitzats amb victòria, en una jornada on el nostre pavelló ha estat inexpugnable; començant amb l’ADT Bonadent IFN, que va obtenir la segona victòria de la segona fase a Nivell A contra l’AE Minguella A per 61 a 58; va seguir el Júnior Femení B, amb la victòria contra el Bàsquet Sant Pau, tercera de la temporada, amb el resultat final de 72 a 40. Per la tarda va arribar la ja comentada victòria de l’ADT #ADTTodosEnAzul i un cop va finalitzar el partit, la també victòria del Sènior Femení en la visita del CN Tàrrega, sisena victòria consecutiva, segona als dos partits disputats de la segona fase.

De visitants no vam tenir la mateixa sort, i no vam poder obtenir cap victòria als partits que s’han disputat. L’ADT Bonadent PIM va jugar contra el Bàsquet Baix Gaià, que van guanyar per 89 a 39; l’ADT Bonadent IFG va caure al partit que les enfrontava l’AE Claret per 50 a 37. El següent equip va ser el Júnior Masculí en el seu desplaçament a Santa Coloma de Gramenet, on va caure en un partit on els locals van aconseguir un 60% d’encert des de la línia de 6,25m amb 18 triples; el Cadet Femení ho va intentar però no va poder guanyar al CB Calafell en un ajustadíssim partit, 61 a 59; i al darrer partit del dia, el Sènior C va sumar una nova derrota contra El Carme Bàsquet S21, 71 a 46.
Dissabte quedaven dos partits més, els dels dos cadets masculins, el Cadet Masculí A no va guanyar en un dur i competit partit fins al final contra el Manyanet Reus Groc, 71 a 56; i el Cadet Masculí B va caure al final del partit contra el CB Cambrils en un ajustat partit per 66 a 63.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?