Crònica de la divuitena jornada (15 i 16 de febrer)

La jornada prèvia al Carnaval, amb nou dels nostres equips en acció, ha finalitzat amb tres victòries dels nostres, aquest cop totes aconseguides com a visitants.

Divendres vam tenir dos partits, els dos fora de casa, el Mini Masculí jugava contra el Carmelites CBT Blau al col·legi Carmelites, el resultat va ser favorable a l’equip local per 76 a 26; l’Infantil Masculí també va jugar, ho va fer a Salou, amb una ajustada victòria amb remuntada al darrer periode per 44 a 46.
Ja dissabte al matí al Riu Clar Arena, vam tornar a tenir al Mini Masculí, que tampoc va guanyar contra Salle Ploms Reus Negre; al Cadet Masculí B, que va caure al partit que els va enfrontar al CB Sant Pere i Sant Pau; l’ADT Bonadent IFG tampoc va poder guanyar en la visita del Club Joventut Ulldecona. Diumenge vam tenir al nostre pavelló els partits del Júnior Femení B i del Sènior Masculí C, que van acabar els dos amb derrota, contra Salle Tarragona i l’Ametlla de Mar respectivament.

Lluny del Riu Clar Arena el Mini Femení va jugar contra el Sagrat Cor, amb victòria local; l’ADT Bonadent IFN va anar a Santa Coloma de Cervellò per jugar contra el CB Montpedrós Groc, partit guanyat per les nostres jugadores, 34-62; i per últim al Morell partit entre el CB Morell i el nostre Júnior Femení A, que va jugar el darrer partit de la primera fase, finalitzada amb victòria 27 a 52, fase on les nostres han acabat com a segones de grup amb 12 victòries i només 2 derrotes, les dues contra l’equip líder i invicte del grup.

El proper cap de setmana, que coincideix amb Carnaval, només jugaran els equips que disputen competicions catalanes, descansant tots els de la Territorial, excepte el Sènior C que sí té jornada, i l’ADT Bonadent IM i l’ADT Bonadent PIM, que jugaran partits que es van ajornar.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?