Crònica de la quarta jornada de competició

Aquesta setmana farà ja un mes des que va començar la competició de bàsquet de la temporada 2019/2020, i ja hem arribat a la quarta jornada, per ara, el cap de setmana amb més victòries de la temporada, un total de sis, que augmenta a vuit si sumem els resultats entre setmana.

Dimecres passat es van jugar dos partits ajornats, a les 18h a Reus va jugar l’Infantil Femení Groc, que va imposar-se per 45 a 54 a l’Escola Puigcerver; i a les 19h va començar el partit que enfrontava al Rocabruna-Reus Deportiu i al nostre Cadet Masculí B, que va debutar amb victòria per 29 a 63.

Ja arribats al cap de setmana, tornava a jugar l’Infantil Femení Groc, que va tornar a guanyar, aquest cop al CB Cantaires Tortosa en un ajustat partit per 54 a 50. A la mateixa hora i al Riu Clar Arena, jugava el tercer partit de la temporada el nou Mini Femení, malgrat que no va aconseguir guanyar contra l’AE Claret. A les 11h el Cadet Masculí A, que buscava la primera victòria, no ho va aconseguir al derbi provincial contra el Manyanet Reus, que va portar-se el partit per 45 a 52; un altre equip de competicions catalanes, el Júnior Masculí tampoc va poder guanyar en la visita d’un dels equips més forts del grup, el CB Manresa B, que va imposar-se per 24 a 100. Ja pel vespre, al nostre pavelló es va disputar un partit més, el del Sènior Masculí C, que va competir fins al final, però no va poder guanyar a l’equip S21 de El Carme Bàsquet.
Diumenge vam tenir dos partits més al Casal, el del Cadet Masculí B, que va caure contra Salle Ploms Reus, i el del Sènior Masculí B, que va aconseguir la segona victòria de la temporada contra l’AE La Pobla de Mafumet per 81 a 55.

Lluny del Riu Clar Arena, van disputar-se cinc partits més, quatre dels quals van acabar amb victòria visitant, les dues primeres van arribar al matí, on el Cadet Femení va jugar contra el Bàsquet Teresianes, guanyant per 46 a 63, i el Júnior Femení A ho va fer contra l’SPSP a l’escola Joan XXIII per un contundent 43 a 73. Per la tarda al pavelló del Claret van jugar dos equips més nostres, primer el Júnior Femení B, que no va poder aconseguir la victòria, i el Sènior Femení, que va sumar la segona victòria de la temporada per 53 a 62.
Diumenge va arribar la quarta victòria com visitants, en la visita de l’Infantil Femení Negre al Reus Deportiu, 29-49 va ser el resultat final.

Avui dilluns jugara el Cadet Masculí B un partit ajornat contra el TGN Bàsquet 04-05.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?