Crònica de la setena jornada (9 i 10 de novembre)

Aquest ha sigut, de moment, el cap de setmana amb més victòries per part dels nostres equips, un total de nou en 16 partits, entre les quals es troba la victòria, tercera de manera consecutiva, del primer equip, l’ADT #ADTTodosEnAzul contra l’Òdena CB per 56 a 69.

Ple de victòries el dia de dissabte al nostre pavelló, el Riu Clar Arena, va començar la jornada amb la tercera victòria de la temporada del Mini Femení, que s’estrena aquest any a competició federada, per 61 a 22. Just més tard, a les 11h van arribar dues victòries més, la del Cadet Femení contra el Sant Pere i Sant Pau 85 a 25; i la del Mini Masculí contra el Sagrat Cor per 96 a 46. Per la tarda gaudiríem d’una victòria més, la del Júnior Femení A, que lidera el seu grup, contra el Bàsquet Baix Gaià per 86 a 44.

Diumenge vam tenir una victòria més, el Cadet Masculí B va sumar els dos punts contra el CB Salou per 59 a 48. Després, ni el Júnior Femení B ni el Sènior Masculí B van poder guanyar els seus partits, perdent contra els Ploms i el Montblanc, respectivament.

Fora del nostre pavelló, va començar la jornada amb dues victòries, les dels infantils femenins, el Negre va guanyar contra el Bàsquet Baix Gaià, 53 a 95, mantenint l’invicte en aquesta temporada; el Groc també va aconseguir la victòria contra la Salle Tarragona per 35 a 57. Ja per la tarda, ni el Sènior C ni el Júnior Masculí van poder guanyar, i van caure contra l’Àguiles i el CBT respectivament.

Diumenge al matí vam tenir dos partits alhora a Cambrils, l’Infantil i el Pre-infantil Masculins; el primer no va poder guanyar contra el líder, i el pre-infantil va obtenir la victòria per 40 a 78. El Cadet Masculí A no va poder sumar la primera victòria de la temporada, en un ajustat partit contra el CB Santfeliuenc, el Sènior Femení va caure al pavelló del Saco contra Bàsquet Teresianes, i per acabar el primer equip va sumar la tercera victòria de la temporada contra l’Òdena CB, ja són tres victòries consecutives.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?