Crònica de la setzena jornada (1 i 2 de febrer)

Ple de victòries com a visitants aquest cap de setmana, amb tres partits guanyats als tres disputats. Al Riu Clar Arena en vam tenir tres victòries més als deu partits que s’han jugat.

El Mini Femení, el Júnior Femení A i el Sènior Femení van guanyar contra el Claret, el Bàsquet Baix Gaià i el CB Cervera, respectivament; el nostre Sènior Femení de Tercera Catalana va debutar a la segona fase de la temporada, on s’enfrontaran a equips de la territorial de Lleida, amb victòria davant el CB Cervera per un ajustat 52 a 55, en un bon partit de les jugadores, que van ser ajudades per les júniors Mar Judal i Tara Tangara. El Mini Femení  i el Júnior A van guanyar els seus partits per 29 a 54 i 40 a 58 respectivament.

A casa nostra vam tenir dos dies carregats de partits, amb sis d’ells dissabte al matí, que va donar tres victòries, de l’Infantil Femení Groc 67 a 27 contra l’Amposta, de l’Infantil Masculí 56 a 43 contra el Cantaires Tortosa, i del Cadet Femení amb un ajustat 44-42 final contra els Ploms; i tres partits on els nostres no van aconseguir guanyar, van ser el Pre-infantil Masculí, contra la Salle CBT, el Mini Masculí contra el Bàsquet Lestonnac, i el Cadet Masculí A en la visita del CB Gavà, malgrat haver lluitat fins al final. Per la tarda només va jugar el Júnior Masculí que no va poder sumar la victòria en un disputat partit contra el CB Prat.

Per últim, diumenge al matí no va haver-hi sort, i els tres equips que van jugar no van poder sumar, l’Infantil Femení Negre es va quedar a prop de la segona victòria al nivell A barceloní, el Cadet Masculí B va caure contra el TGN Bàsquet, i el Sènior B tampoc va sumar la victòria en la visita del líder, després d’un dur final on es va imposar Teresianes, malgrat haver dominat els nostres quasi tot el partit.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?