Crònica de la vintena jornada (29 de febrer i 1 de març)

Bona jornada de competició pels nostres equips, amb victòries de set dels quinze equips que han jugat aquest cap de setmana. Els set partits guanyats han arribat per part de l’ADT #ADTTodosEnAzul, el Sènior Masculí B, el Júnior Masculí, el Cadet Femení, l’ADT Bonadent IM, l’ADT Bonadent IFG i el Mini Masculí.

La primera victòria de la jornada va arribar a primera hora del matí de dissabte, quan l’ADT Bonadent IM es va imposar a La Salle CBT C amb una bona segona meitat per 67 a 52, a la mateixa hora el Mini Femení no va poder guanyar en un ajustat partit contra el CBT, el partit va acabar 63 a 66. Al segon torn de partits jugava el Cadet Femení, que va sumar una nova victòria derrotant al CB Salou en un partit que es va decidir al darrer quart, 60-40. Just després estrenava nova fase el Júnior Femení A contra els Ploms, partit que es van emportar les visitants per la mínima, 54 a 56. Una nova victòria va arribar per part del nostre primer equip, que va guanyar al Centre Catòlic l’H B per 78 a 64.

Com a visitants la cosa no podia començar d’una millor manera, amb la victòria del Mini Masculí a la pista de El Carme Bàsquet 5è per 51 a 65; no va tenir la mateixa sort l’ADT Bonadent PIM que va caure per 63 a 43 contra el TGN Bàsquet 07B. El següent partit va arribar una victòria més, va ser a Gavà per part del Júnior Masculí, que va sumar una important segona victòria consecutiva per 57 a 64. Mala sort va tenir el Sènior Masculí C, que va caure per la mínima contra el CB l’Ametlla de Mar, per 58 a 60. El Sènior Femení va veure tallada la ratxa de set victòries consecutives a la pista del CB Calaf, 50-43 va ser el marcador final; a Reus el Sènior Masculí B sí que va aconseguir guanyar, segona consecutiva, contra el Reus Deportiu B per 66 a 71, important victòria per augmentar distàncies amb la zona de promoció de permanència. A l’últim partit del dia Bàsquet Teresianes es va imposar al nostre Cadet Masculí B per 67 a 34.
Diumenge van jugar fora tres equips més, l’ADT Bonadent IFN no va poder sumar una victòria contra el Bàsquet Molins, 78-59, l’ADT Bonadent IFG va tenir diferent sort, i va guanyar al Bàsquet Baix Gaià B per 39 a 56. Per la tarda el Cadet Masculí A va perdre en la visita a l’AE Sant Andreu Natzaret A per 89 a 59.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?