Crònica: JMA vs Bàsquet Teresianes

El juvenil disputava diumenge un complicat partit com a local, davant tenia al Bàsquet Teresianes, un equip molt dur i amb un nivell molt alt.

Des del primer moment Teresianes va marcar el seu ritme de joc i feia difícil seguir el ritme als locals, però van saber aguantar bé i es van anar al descans del primer parcial perdent de solament 2 punts (13-15).

Al segon quart van seguir mantenint una bona defensa i frenant bé les embestides dels seus màxims anotadors sobre tot a la zona exterior, però en aquest cas a cistella rival el porcentatje va ser una mica pobre i feia que s’anessin al descans amb un avantatge de 7 punts (19-26).

El partit es va reanudar amb les mateixes sensacions, un equip visitant que sabia com i quan fer les coses, mentre que el juvenil seguia intentat retrobar el seu nivell sobretot a la pintura, però passaven els minuts i tot seguia la mateixa línia, a més a més es sumava que a la línia de tirs lliures tampoc estàven encertats. L’últim parcial va donar inici amb un (28-43), i res tampoc va canviar i la sensació d’enfonsament a cada minut que passava era major, tot i l’intent de remuntar el partit finalment els locals van caure clarament (48-60).

L’equip tindrà una semana per davant per poder mentalitzar-se i millorar de cara al partit de la següent jornada.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?