Crònica: Júnior Masculí B 63 – 54 TGN Bàsquet

El nostre Júnior Territorial va tornar a aconseguir una nova victòria el passat cap de setmana. Un nou encontre de rivalitat local, aquest cop enfrontant-se amb el TGN.

El primer període del partit va ser de molta igualtat, amb avantatges de curt marge pels nostres. No existia cap variable del joc on es pogués notar grans diferències, motiu pel qual el parcial era de baix tempteig: 13-12.
El segon període, tot i mantenir-se la igualtat anterior, sí va mostrar una lleugera millora per part local. Aquesta millora es podia veure reflexada en una defensa amb menys errades, però mancava millor claredat i encert cara l’anella rival. El fruit d’aquesta millor posada en escena permetia arribar amb un estret marge favorable als auri-negres: 32-25.

El començament de la segona meitat oferia grans esperances donat que es va ampliar la diferència en el resultat (43-33, mn. 26). Però la circumstància del plantejament de defensa zonal per banda visitant va fer encallar l’ofensiva dels nostres, què es van trobar sense saber reaccionar de manera pràctica i mesurada als problemes què plantejaven els de Vedruna. L’equip visitant no va poder capgirar el resultat, però aconseguiren apropar-se preocupanment : 49-43, mn. 30).
En el darrer període, els locals van arrencar amb millor situació de partit i van tornar a eixamplar la diferència en el resultat (55-44, mn. 34). Aquesta situació es va mantenir de manera constant fins a la fi del partit, però poder calia exigir, als nostres, una millor concentració per mantenir unes prestacions tècniques cara als darrers minuts de partit.

A la fi, victòria que ajuda a tenir el compta de victòries/derrotes en positiu i afrontant aquesta proper cap de setmana un difícil desplaçament a Amposta.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moreno J.A. (7); Martínez H.; Jaramillo S. (5); Sabater J. (2); Sisternes M. (11); Calvillo G. (2); Álvarez G. (9); Bravo D. (6); Fernández J. (19); Moreno H. (2).

Per: Manel Sebastià i Benet

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?