Crònica: Júnior Masculí B 71 – 57 CB Calafell

Retrobament amb la victòria del nostre Júnior Territorial en el partit de lliga disputat a RiuClar. El pre-partit estava marcat per les diverses baixes de diferents jugadors de l’equip, motiu pel qual s’afrontava l’encontre amb molt respecte.

El primer període del partit va ser de clar domini local. En atac es trobaven bones solucions per arribar a cistella contrària i, defensivament, s’aconseguia que el rival no tingués bones situacions i se’ls creava molts desajustos què es traduïen en recuperacions de pilota. El factor negatiu d’aquest període va ser l’encert en els tirs lliures; aquest fet va impedir acabar el quart amb un avantatge més ampli (20-12).
En el segon període va canviar negativament la situació del partit. Els nostres jugadors van entrar en una fase de desencert i desconfiança què va permetre als visitants acostar-se i avançar-se en el resultat. A la mitja part, el resultat era : 29-36 .

La sortida des de el vestidor va oferir un equip molt canviat. Davant l’esfereïdor parcial de l’anterior període (9-24), els auri-negres es van posar seriosos i treballadors. La defensa va ser la protagonista, exercint els nostres jugadors una treball molt disciplinat i esforçat. La traducció era que el gran esforç realitzat no permetia una elevat encert en atac, però per contra, es tallaven totes les vies de reacció dels calafellencs ( 44-44, mn. 30).
En el darrer període es va fer una nova mostra de força i concentració. Els nostres jugadors seguiren jugant amb molta força per tot el camp i només el baix percentatge desa de la línia de lliures va impedir que la diferència en el resultat fora més àmplia.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per: Moreno J.A. (24); Martínez H. (5); Jaramillo S. (6) ; Sabater J.; Sisternes M. (6); Álvarez G. (17); Bravo D. (4); Fernández J. (5); Moreno H. (4).

Per: Manel Sebastià i Benet

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?