Crònica: MM vs CB Cambrils

Dissabte dia 1 de maig es va disputar a les 11:00 el partit que enfrontava el mini masculí dirigit per Robert Hernández contra el CB Cambrils Blau (89-39) , el mini jugava aquesta vegada com a local al Riu Clar Arena i va fer valer la seva fortalesa com a local dominant el partit de principi a fi, desde el primer quart l’equip local va fer gala d’una defensa molt rocosa permetent molts pocs punts a cistella pròpia i afegint-li un gran encert ofensiu.

L’equip, que ha tingut una semana de descans li ha permés poder seguir interioritzant els mecanismes plasmats sobre la pista i poder seguir sumant victòries, que en aquest cas podria ser la setmana que ve contra el mateix rival però en aquest cas de visitants.

Però no tot es bo ja que encara falta molt de treball per poder seguir assentant les bases tàctiques de l’equip tot i que ofensivament te una gran facilitat anotadora que ajuda a tirar endavant els partits.

A més a més un aspecte clau d’aquest equip es que tot i que hi ha un grup de jugadors molt anotadors que porten el pes de punts tots aconsegueixen aportar ja sigui defensivament o ofensivament per seguir fent crèixer aquest grup. Durant les pròximes setmanes l’equip treballarà molt dur per seguir millorant la defensa i poder aconseguir els objectius proposats contra rivals durs.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?