Crònica: Basquet Molins vs CF06

Diumenge a la tarda (16:00) va donar inici el partit que van disputar el Basquet Molins i les noies del Cadet Femení 06, les nostres arribaven al partit amb la victòria entre cella i cella i això es va demostrat desde els primers compasos.

El primer quart va ser molt igualat, les locals es van emportar la victòria parcial però solament per una diferència de 2 punts (8-6) això evidenciava que tot i el poc encert ofensiu el cadet estava enllegat sobretot defensivament.

El segon parcial va ser bastant diferent a l’inicial i es que en aquest cas a la gran concentració defensiva ja existent es van sumar uns bons porcentatjes de tirs sobre tot a zona interior que van provocar que el partit es desnivellés i s’arribés al descans amb un parcial de 6-12. Però tot això es va desmoronar quan al cansanci provocat per la càrrega de minuts i el tamany de la pista es va sumar la lesió de 2 jugadores durant la realització del 3 quart, l’equip local amb l’empenta de tot el succeit va conseguir remontar i arribar a l’últim cuart amb un parcial de 18-9 i finalment tot i els esforços de totes les jugadores no es va poder conseguir la desitjada victòria. (47-33)

Aquesta setmana prèvia al següent partit esperem que es recuperin les jugadores lesionades per poder preparar amb totes les jornades que vindràn, el que es segur es que treballaràn molt per poder revertir aquesta derrota.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?