Crònica: Sènior Blau CB Salou 64 – 56 Sènior Masculí B

18/03/2018 – 18:00
Sènior Blau CB Salou 64 – 56 Sènior Masculí B

Tercera derrota en aquesta segona fase de la competició territorial Sènior Masculina. Els nostres jugadors van patir una desconnexió durant un moment molt concret de l’encontre, i aquesta circumstància va decantar clarament la victòria cap el bàndol local.

El primer període va estar igualat, però amb millors prestacions atac-defensa per part dels nostres jugadors. La idea era poder minimitzar la capacitat ofensiva dels locals des de la línia de 6.25 i produir accions avantatjoses prop de l’anella. El guió es va dur a terme amb molta seguretat, factor que va portar a l’equip finalitzar el primer període per davant en el resultat: 11-14.
Començar el segon període i … , difícil d’explicar el què es va viure. Tot el bo realitzat els primers deu minuts va desaparèixer. L’ordre tàctic defensiu i l’agressivitat no van tornar a la pista; en atac, no es va trobar el camí cap a la cistella, però tampoc es va jugar en equip. Conseqüència de tots aquests factors: superioritat insultant dels locals i derrota parcial què feia de l´ADT una joguina trencada (25-5 de parcial; 36-19 en arribar al descans).

Si no es volia perdre la pròpia autoestima, l’equip havia de fer un canvi radical en la seva actitud i efectivitat en els segons vint minuts. En començar el tercer període, l’equip va tractar de tornar al camí iniciat als primers deu minuts; la tasca no era senzilla, però es va poder comprovar que la reacció s’iniciava, tot i que el Salou seguia oposant les seves armes. Si més no, en aquesta fase del partit la distància no va augmentar, produint-se un parcial totalment equilibrat: 18-18.
El darrer període era un “Tot o Rés” i així es va sortir a jugar. Millor defensa a tot el camp i mig camp, recuperació de pilotes per trobar accions de cistella netes, portaren anar recuperant terreny en el resultat: 4-14 de parcial, a manca de 5 minuts per la fi del partit. Però en aquests moments de trobar l’equilibri entre la rauxa de la remuntada i el seny del control del partit, el nostre equip no va estar prou encertat. Dos factors van ser decisius en aquesta fase del partit: el nombre de pilotes perdudes i l’efectivitat dels llançaments lliures (5/12).

Finalment, derrota molt dolorosa i important, tant pel valor en sí mateixa com per com va produirse. Ara cal aixecar-se, assumir quines són les variables què han de ser detectades i modificades per tal que els nostres jugadors millorin el seu rendiment i el del conjunt. Resta un partit per acabar la primera volta –aquest dissabte (20:30 h.) a Riu Clar i contra el CB Móra- més afrontar tota la segona volta amb la màxima il·lusió, determinació i convenciment

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (3); Rodríguez S. (12); Llaó M.; Arts S. (6); Souto O. (4) ; Álvarez A.(4) ; Padilla J. (17); Sánchez C.; Quesada C. (9); Molina L. (2)

Per: Manel Sebastià i Benet

Galeria de fotos del partit
Pere Llaó

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?