Crònica: Sènior Masculí B 107 – 33 Pitbox Dinner Amposta

12/11/2017 – 11:15

Final de la primera volta d’aquesta primera fase del campionat territorial i victòria què manté a l’equip al capdavant de la classificació i amb un bagatge de 7 victòries i cap derrota.

Si s’analitza el partit només agafant com a referència el resultat, es poden arribar a conclusions confuses. Si bé és cert i impossible d’amagar que el marge de joc entre els dos equips va ser massa exagerat, és també igual de remarcable que els nostres jugadors van jugar amb molta seriositat i sense menystenint al rival, emprant-se amb tota la capacitat tècnica i tàctica què se’ls va demanar.

Els primers minuts del partit van ser espectaculars per part local ( 20-2, minut 5 ). La defensa trencava la iniciativa visitant des de molt lluny de la pròpia cistella, de manera que s’aconseguien bàsquets de baixa dificultat. Els visitants no teniencapacitat de reacció, tot i que semblava que tenien un punt fort en les posicions de rebot. El primer període va acabar amb un resultat molt dur: 32-4.
El segon període va anar en el mateix camí del primer. En aquest període els ampostins ja es van posar en una defensa zonal què no deixarien fins a la fi del partit. Degut a aquesta actuació defensiva visitant, els nostres aconseguiren un bon encert des de la línia de tres punts, encistellant 5 triples.

La segona part va seguir unes pautes similars als minuts precedents. Els locals intentaren aprofitar els minuts per treballar situacions noves i perfeccionar alguns aspectes del joc habitual, destacant novament en el aspecte defensiu. Cal remarcar que les diferents baixes en el joc interior implicaven estar molt més participatius i col·laboradors.
A la fi, una nova victòria què consolida a l’equip al capdavant de la classificació i què ajuda a crear una millor seguretat en els objectius marcats.

Aquest cap de setmana, i després del partit del nostre Copa, iniciem la segona volta rebent al Ferro de Reus.
Us hi esperem.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (4); Fernández P. (10); Rodríguez S. (4); Quesada C. (17); Souto (23); Padilla J. (18); Sánchez C. (9); Redondo A. (18); Yago D. (4)

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”488″ title=”Classificació” number=”14″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?