Crònica: Sènior Masculí B 108 – 58 CE Ferro

18/11/2017 – 20:30

EL nostre Sènior territorial ha iniciat la segona volta de la primera part de la competició de la mateixa manera què ha finalitzada la primera: amb victòria i bones sensacions.

Tot i el resultat final, els inicis del partit van ser de molts dubtes i poca actitud per part dels nostres. La defensa, una de les marques d’estil de l’equip, era absolutament trencada pels visitants.
A banda, les accions d’atac eren molt precipitades davant de la previsible defensa zonal del contrari. Igualtat a la fi dels primers 10 minuts: 16-15. El segon període va mostrar una cara diferent de l’equip. Encarant el fet que l’autocrítica del conjunt  ndicava que no es podia jugar amb un nivell tant pobre de joc, es va capgirar el partit amb millor actitud global i apostant per l’encert defensiu, de manera que es frenava la llibertat de joc d’atac què havia gaudit l’equip reusenc fins aleshores. La defensa visitant seguia essent zonal, però el fet que els nostres jugadors estiguessin més atents proporcionava cistelles locals més senzilles i més ben treballades. D’aquesta manera s’arribava a la mitja part amb una diferència prudencial: 41-25.

La segona part va tenir dos efectes distints, reflexats en cadascun dels períodes. El tercer període va ser més contemplatiu, on les errades dels locals van evidenciar-se en la poca eficiència en la defensa de l ́1×1, fet que van aprofitar molt bé els visitants mostrant molt bones condicions tècniques: 26-20, parcial d’aquest període. Però en el darrer quart, nova mostra de força i qualitat dels auri-negres, mantenint una defensa agressiva i allunyada de la pròpia cistella, evitant els apropaments visitants del tercer període.
Conseqüència d’aquest joc van ser cistelles amb avantatges i accions de mèrit que van tancar el resultat amb un resultat parcial espectacular: 41-13.

En aquest partit ha debutat amb l’equip el Júnior J.A. Moreno.
Proper cap de setmana, visitarem el Pavelló Joana Ballart per enfrontar-nos al C.B. Valls.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moreno JA. (5); Rodríguez S. (14); Moret J. (10); Quesada C. (29); Souto (25); Padilla J. (13); Sánchez C. (7); Sisternes M.; Molina L. (6)

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”488″ title=”Classificació” number=”14″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?