Crònica: Sènior Masculí B 66 – 63 Bàsquet Base Tarragona Negre

18/02/2018 – 12:15
Sènior Masculí B 66 – 63 Bàsquet Base Tarragona Negre

 

Aquest passat cap de setmana s’ha iniciada la segona fase de la competició, aquella que pot dur al nostre equip a l’ascens a la 3a. Categoria Catalana.
I amb victòria aconseguida de manera treballada, en front d´un equip amb molt bons arguments i jugant un bàsquet molt seriós.
Com ja era de preveure, en aquesta fase de la competició els partits seran molt més oberts i competits, sense una definició del resultat final fins els darrers minuts. Seguint aquest guió, el nostre equip va dominar en tres dels quatre períodes del partir; tot i aquesta circumstància, es va patir fins el darrer segon per aconseguir la victòria.

A un inici molt poc afortunat dels nostres i un equip visitant més endollat (2-9 al minut 3) va seguir una reacció basada en la defensa de l´ADT, la qual va compensar les baixes prestacions ofensives en el 5×5 i permetent una remuntada que avançava a l’equip en el marcador a la fi dels primers deu minuts: 23-19.
El segon període va ser totalment dominat pel BBT. Els visitants van saber jugar amb més templança, mentres els nostres jugadors cometien errades molt importants –especialment en les passades- i s’anava capgirant el resultat en favor dels visitants (35-39 a la mitja part).

La represa del partit va portar una cara més efectiva i concenttrada dels auri-negres. Amb uns conceptes defensius més ajustats a les necessitats del partit i seleccionant amb més rigor les actuacions en atac, el comandament del partit va passar a mans dels locals ( parcial de 11-6 al minut 26). Tot i la bona feina i l’esforç carregant amb moltes faltes als visitants, el resultat a la fi del tercer període era molt curta: 50-48.
El quart període va semblar una “muntanya rusa”. Forta arrencada dels visitants, posant-se per davant en el resultat (53-56, minut 35); recuperació de l´ADT i domini del resultat a manca d´un minut i escaig (65-58). Possiblement, un convenciment exagerat de tenir el partit guanyat va facilitar que els visitants fessin un parcial de 0-5 en aquests darrers moments que ben bé haguessin pogut portar la derrota. Finalment, es va salvar la situació i es va aconseguir aquesta primera victòria.

Propers partits: dimecres 21/02 (21:00h), visita a la pista de Teresianes, essent un partit ajornat de la primera jornada. Diumenge 25/02 (12:15), rebrem la vista del CB Constantí.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J.; Fernández P. (8); Rodríguez S. (13); Arts S.; Souto O.(6) ; Álvarez A.(8) ; Padilla J. (12); Sánchez C. (3); Quesada C. (12); Molina L. (4)

Per: Manel Sebastià i Benet

[team_standings id=”488″ title=”Classificació” number=”14″ columns=”v,d,punts” show_team_logo=”0″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?