Crònica: Sènior Masculí B 75 – 61 AB La Salle Tarragona SM

La prèvia del partit prometia un interessant encontre: rivalitat local i lluita per mantenir liderat entre dos equip invictes.

La primera part va començar a ser comandada, de manera molt ferma, per banda lasaliana. Els visitants van començar el partit amb més concentració, agafant un avantatge de 6 punts al minut 4 de joc. Des de aquest moment, els nostres jugadors es van adonar de la seva mala actuació i van iniciar a recuperar-se des de la defensa. En el darrer minut el parcial de 9-1 va permetre agafar avantatge en el resultat: 23-18.
El segon període va ser d’absoluta igualtat (15-15 de parcial). Les claus: bones lectures ofensives dels visitants, seguides d’encert; pèrdua de posicions de rebot errades en detalls per banda local.

L’actuació inicial de la segona part va marcar l’esdevenir del partit. Una forta sortida local, treballant defensivament per tot el camp, permetia recuperacions de possessions i moltes errades forçades per banda lasaliana. Resultat: parcial d ́11-2 en el minut 25. Amb tot, l’esforç passava comptes als locals, qui es mostraven poc encertats en les accions atacants lluny de la cistella.
D’aquesta manera, l’equip visitant podia seguir aspirant a competir el partit. El darrer període va començar amb la força del tercer: 14-2, en els primers 5 minuts.
L’avantatge aconseguit a manca de 5 minuts per acabar el partit (67-44) sembla que va afectar negativament als nostres jugadors; es va caure en una situació d’autoconfiança i aquesta situació la van aprofitar els visitants per seguir lluitant i endreçar un resultat que podria haver estat escandalós.

Cal remarcar les absències per lesió d’Óscar Souto i de Lean Martín ( aquest es va lesionar durant el segon periode). Ara caldrà preparar bé el proper enfrontament, visitant la pista de l’Arboç.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (7); Fernández P. (2); Rodríguez S. (14); Quesada C. (14); Álvarez A. (8); Padilla J. (25); Sánchez C. (3); Molina L.; Redondo A.; Yago D. (2)

Per: Manel Sebastià i Benet

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?