Crònica: Sènior Masculí B 77 – 47 Bàsquet Base Tarragona Blanc

Nova victòria del nostre Sènior Territorial en el partit de lliga disputat a RiuClar. Potser la excessiva confiança va provocar que el partit no fora el què s’esperava per part del nostre equip.

La primera part va ser de molt desencert, tant defensivament com ofensiva. Es produïen moltes situacions d’atac sense cap mena d’objectiu clar, abusant excessivament del joc individual i la precipitació per realitzar llançaments. Fins i tot la defensa, que es podria qualificar com una de les bones virtuts de l´equip en els partits precedents, era absent del parquet. Analitzant numèricament aquesta primera part, el parcial de 40-32 era molt enganyós i producte més de la mala actuació final dels visitants que no pas altra cosa.

La segona part va tenir unes directrius i factors molt diferents.
No es podia seguir defensant amb la poca ambició i qualitat mostrada anteriorment, mentre que s’havia de realitzar un joc més coral en atac, permetent més opcions a cadascun dels jugadors locals. El fet que els visitants estiguessin defensant en zona durant tot el partit no era prou excusa per justificar el desordre existent en ofensiu.
La defensa va ser molt més acurada i agressiva; si bé en atac s’erraven accions relativament senzilles, es cercaven opcions molt més intel·ligents i de grup. Tots aquests factors van fer que els jugadors visitants anessin comprovant que els locals no deixarien escapar el moment per trencar el partit i sentenciar-lo. Els dos parcials mostren la diferència vers la primera part: 21 11 (3er període), 16-4 (4rt període).

Ara caldrà preparar bé el proper enfrontament, de nou com a visitants, contra La Salle Tarragona. Aquest equip es troba amb la mateixa situació d´invicte en el grup, de manera que podem preveure un gran partit de bàsquet a RiuClar.

L’Equip què va disputar l’encontre era format per:
Moret J. (7); Fernández P. (5); Rodríguez S. (9); Quesada C. (18); Souto O. (10); lvarez A. (13); Padilla J. (9); Sánchez C. (4); Molina L. (2); Yago D.

Per: Manel Sebastià i Benet

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?