Crònica: TGN Bàsquet 47 – 17 Cadet Femení Negre

28/10/2017 – 16:30

Derrota de l’ADT al camp del TGN.
El partit ha demostrat que les noies hem de seguir treballant per aconseguir la formació completa de l’equip. Durant el partit, s’han vist les ganes que hi posem totes i el que ens falta millorar, tant individualment com en equip.

Des de el primer quart de partit, les del TGN se’ns van imposar davant al marcador, ja que nosaltres estàvem desorientades i poc concentrades. Al acabar el quart ens guanyaven per bastant. Al segon període, vam començar a despertar-nos i vam augmentar el nostre marcador. Tot i així no vam aconseguir remuntar. Va haver faltes greus de comunicació i vam fallar en la defensa. Al acabar aquesta part, perdíem de bastant.

A la segona meitat del partit, tercer quart, va estar més igualat, vam marcar i ens vam apropar més al TGN però, mai les vam superar en el marcador. Vam errar menys però no era el suficient per guanyar el partit. Estàvem més encertades en la defensa, però al arribar a la cistella ofensiva, o perdíem la pilota o llençàvem de 3, va haver poques vegades en les que vam entrar a cistella per acabar en entrada. A l’últim període, ho vam fer bé però van ser superiors a nosaltres. Al final del partit va ser 47-17.

En tot el partit ens cam esforçar al màxim però no va ser suficient. Tot i això, estem aprenent i s’ha de valorar de manera positiva de cara als següents partits.

Per: Marina Cabello Castellano

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?