Del Regne Unit al 3×3 OneM

Aquest cap de setmana, concretament el dissabte 30 de juny, l’ADT i la Federació Catalana de Basquetbol organitzem el Torneig 3×3 OneM, torneig que, aquesta edició, com l’any passat, traspassa fronteres i arriba fins al Regne Unit.

Si l’any passat vam tenir presència d’un exinternacional serbi del 3×3 a l’equip que va quedar finalista de la categoria Sènior Pro, aquest any comptarem amb un equip format íntegrament per jugadors provinents del Regne Unit; l’equip té el nom de Finsboro Combo i està format per quatre residents a Londres, que vindran a Tarragona per gaudir d’una “bona competició, bona gent i bon temps”, en paraules del responsable de l’equip.
Encara que ja han participat a torneigs 3×3 de bàsquet a Londres, aquesta serà la seva primera experiència a Espanya, i aprofitarant el Torneig 3×3 OneM per veure la ciutat i gaudir del bon temps que fa a l’estiu a la nostra zona.

Els integrants de l’equip són: Jacopo Dettoni, Marlon Bonilla, Thomas Murphy y Piero Lusiani.

I com ens han trobat, vivint fora de Catalunya? Per la pàgina web de FIBA 3×3, on està publicada la setena prova del Circuit 3×3 que es fa a la nostra ciutat i de la que podrem gaudir aquest dissabte, amb una gran quantitat d’equips que consolidaran el 3×3 OneM com el millor 3×3 de tota la Província, a més de ser el que compta amb més equips participants.

Si no t’has inscrit, encara hi estàs a temps! Resten pocs dies per tancar inscripcions, per tant, aprofita-ho i participa al 3×3 més internacional de Tarragona!

Pots inscriure’t al següent enllaç: https://www.competitionbuilder.com/t/circuit33fcbqtarragona/inscription, i per qualsevol dubte pots posar-te en contacte a: eventos@adtorreforta.com.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?