Derbi al Riu Clar Arena

Nou cap de setmana de competició, el vuité de la temporada, amb un total d’onze partits, dels quals, deu seran dissabte; ja que diumenge tenim la trobada PDP al nostre pavelló i la sortida a veure el FCB – Estudiantes al Palau Blaugrana.

Dissabte al matí al Riu Clar Arena començarem amb el partit del Pre-infantil Masculí, que rebrà al CB Vila-Seca Blau al nostre pavelló, serà a les 9:15h. Just després tindrem tres partits a les tres pistes del Casal, en una jugarà l’Infantil Femení Groc contra l’Escola Puigcerver de Reus, en altra el Mini Femení contra el CB Calafell, i a la tercera, l’Infantil Masculí rebrà al Cantaires Tortosa; a les 11h els tres partits.

Per la tarda podrem gaudir d’un gran derbi de Segona Catalana, a les 19h, entre el nostre primer equip, l’ADT #ADTTodosEnAzul i l’AB El Vendrell 1; els nostres, que porten una ratxa de 3 victòries seguides, voldran sumar la quarta contra un equip que ha guanyat 5 i ha perdut 2 partits, situant-se en quarta posició. Un cop acabi el partit, a les 20:30h un altre derbi, aquest cop de barris tarragonins, entre el nostre Sènior Masculí C i el CB SPSP.

Fora del nostre pavelló, dissabte tindrem tres partits més; el primer, a les 10h entre el Bàsquet Sant Pau i el Júnior Femení B, a les 12:30h jugarà el Cadet Masculí B contra Bàsquet Teresianes 2004 i a les 16h tindrem un partidàs al Pavelló Joan Sirolla de Reus, on el nostre Sènior Masculí B intentarà sumar la victòria contra els Ploms C.
Per diumenge restarà el partit del Sènior Femení a Valls a les 18h contra el CB Valls.

Leave a Comment

0
Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?