Devon Dorsey, cinquena renovació de l’ADT

L’Associació Deportiva Torreforta té el plaer d’anunciar la renovació del pivot nord-americà Devon Dorsey de cara a la imminent temporada a Copa Catalunya. Dorsey, de 26 anys i 1’96 d’alçada, afrontarà d’aquesta manera la seva segona temporada a l’equip. Format als Estats Units a Central Penn College durant quatre anys, el curs passat, amb la samarreta de l’ADT, va ser el màxim anotador, el màxim rebotejador i el jugador més valorat de Copa Catalunya, amb 23’2 punts, 16 rebots i 34’4 de valoració per partit.

El renovat jugador dels de Torreforta ha explicat que “és un plaer tornar a l’ADT, tinc moltes ganes de tornar a trepitjar el parquet de Riu Clar i compartir pista amb els meus companys”. Dorsey ha afegit que “torno a l’ADT per guanyar la lliga, per fer coses importants”. Per la seva banda, l’entrenador dels de Ponent, Jonathan Quina, “molt content per la renovació de Devon Dorsey, és un jugador d’un gran nivell i que dóna encara més continuïtat al projecte de la temporada passada”. Quina ha destacat que “ens aportarà punts, presència física i rebot, tant ofensiu com defensiu, i serà una peça clau per a què el projecte il·lusionant del nou ADT tingui un bon camí”.

Devon Dorsey arribarà dimarts a Tarragona i s’incorporarà de manera immediata als entrenaments de l’equip per tal de preparar el matx de la primera jornada de Copa Catalunya contra el Santa Coloma, que es jugarà el dissate 30 de setembre a les 18.45 hores al Casal Esportiu de Riu Clar.

Leave a Comment

Obrir chat
1
Hola!
Podem ajudar-te?